Nyári táborok

2020-ban a Hegyvidéki Sportközpont 2 különböző helyszínen várja  a táborozókat.

A koronavírus-járvány miatt a korábbi években megszokott nyári táborok közül nem kerül megszervezésre a méltón népszerű Szántódi, és Szigetszentmártoni Nyári Tábor. Amint oldódik a járvány miatti veszélyhelyzet és az erre vonatkozó rendelkezések lehetővé teszik, a Hegyvidéki Önkormányzat a nyári szünetben a szokásos módon biztosítani kívánja az iskolás gyermekek részére a napközis táborozás lehetőségét a Hegyvidéki Gyermek- és Ifjúsági Táborban (Mátyás Tábor).

A nyári napközis táborral kapcsolatos információkról, az esetleges változásokról a https://www.hegyvidek.hu/elet-a-hegyvideken/oktatas-neveles/tabor


HEGYVIDÉKI ÚSZÓISKOLA NYÁRI TÁBORA teljes erőbedobással készül, hogy 2020-ban is megnyissa kapuit és a gyermekek önfeledten élvezhessék újra az úszás örömeit.  Továbbra is változatos sportprogramokkal, kirándulással várjuk a részvevőket a nyár folyamán.

Cím: 1122 Budapest Városmajor u. 29.
Jelentkezés: +36 70 490 3045
További információ: http://www.hegyvidekiuszoiskola.hu/


A MÁTYÁS TÁBOR 2020-ban is szeretettel várja a hegyvidéki és Budapest más kerületeiből érkező kisiskolásokat. A turnusok végleges időpontja még tervezés alatt,  ám a jó hangulat és a sok móka idén is garantált. A legfrissebb információkért kérjük látogassanak el az alábbi honlapra:

Cím: 1125 Budapest, Mátyás Király u. 53./b
Elérhetőség: +36 1 376 6092 (csak a tábor ideje alatt hívható)
http://hegyvideksport.hu/hegyvideki-matyas-tabor/
További információ: +36 1 212 2945