Mátyás Tábor

2021-ben is vár minden gyermeket a Hegyvidéki Gyermek- és Ifjúsági Tábor, ismertebb nevén a Mátyás Tábor!

A kedves Szülők figyelmébe ajánljuk, hogy a turnusokra a tavalyi évhez hasonlóan szintén online regisztrációs rendszerünkben lehet jelentkezni, amelynek végső kialakításához még szíves türelmüket kérjük. Amint elkészül a felület, a jelentkezési linket közzétesszük oldalunkon.

A kilencedik évadjára készülő nyári napközis tábor színvonalas szórakoztató programokat kínál vendégei számára.  A gyermekek testi, lelki, szellemi képességeinek fejlesztése mellett, gyakorlatias példákon keresztül igyekszünk játszva tanítani őket, a világ iránti nyitottságukat kialakítani.

A társas feladatvégzés nem csak a jó hangulatot alapozza meg, hanem komoly barátságokat tud elindítani, amelyek a Tábor falain kívül is folytatódnak.

Idén a járványügyi helyzet miatt minden egyes turnus esetében létszámkorlát került bevezetésre, amelyet 95 főben határoztunk meg. A  Közép-Budai Tankerületi Központ fenntartásához tartozó XII. kerületi intézménybe járó, ill. a XII. kerületi állandó lakóhellyel rendelkező tanulók jelentkezését részesítjük előnyben.  Külsős jelentkező esetén a regisztrált gyermek automatikusan várólistára kerül, jelentkezését a kiválasztott turnus előtti héten a fennmaradó szabad helyek függvényében tudjuk visszaigazolni.

Szülői tájékoztató

Képgaléria

Ízelítő

Cégünk nevéhez hűen nagy hangsúlyt fektetünk a sportjátékokra, új sportágak kipróbálására, amely a gyerekek motoros- és koordinációs képességeit jelentősen fejleszti.

Természetesen az élet nem csak a Tábor területén folyik, hanem számos külsős, kirándulós programot is beiktatunk a heti tervezetbe.
A tavalyi év “slágerei” a velencei tavi sétahajózás, vagy a Tatai vár, a Természettudományi Múzeum, a Magyar Olimpia és Sportmúzeum meglátogatása volt.

Programtár:

  1. turnus programjai
  2. turnus programjai
  3. turnus programjai
  4. turnus programjai
  5. turnus programjai
  6. turnus programjai 
  7. turnus programjai
  8. turnus programjai

Azonban a teljes odaadással dolgozó szakképzett pedagógusaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a Tábor épületeiben is kizárólag a jókedvé, a szórakozásé legyen a főszerep.

A 2019-ben  életre hívott projekt hét idén is folytatódik. 2021 mottója: szabadon a szabadban!

A fentieket elolvasva biztos lehet, hogy gyermeke(i) számtalan élménnyel gazdagodva tér(nek) haza!

Amennyiben az Önök által választani kívánt turnus már nem elérhető, az alábbi linken még lehetőség nyílik várólistás jelentkezésre:

https://forms.gle/NcXwf5VbHgkeKdaZ8

Szülői Tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Házirend és Házirend kiegészítés

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

A tábor bankszámlaszáma: Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. 12001008-01395252-00500004

Mátyás Tábor Jelentkezés

2021. 06. 05. 8:00-tól!