Hegyvidéki SportMix 2020

2020. október 10-én szombaton igazi sportkavalkád a János-hegyi Anna-réten!

Töltsetek el közösen, szeretteiddel, barátaiddal egy vidám sportdélelőttöt a XII. kerületben, a 12-es szám jegyében. Ahol garantáltan mindenki megtalálja a számára megfelelő mozgásformát. Pörgős, lendületes, erőtől duzzadó programjaink mellett, relaxáló, kikapcsolódó lehetőségekkel is készülünk, amelyek hosszú időre feltöltik energiaszinted.

Tarts Velünk és élvezd a szabadban, a természet lágy ölén tartott Zumba, jóga és Nia óráinkat! Ha pedig hírhedt adrenalin-hajhász vagy, avagy imádod a legkülönfélébb challengeket, akkor lövőerő mérő és Street Workout állomásaink a testhez állóak. Ha hozzád a hosszú távok passzolnak, állj rajthoz tájékozódási futásunkon és navigálj egyenesen a 12 jellegzetes pontunkhoz.

A fent említett programokon a részvétel ingyenes, ha kedvet kaptál egy remek hétvégi sportnaphoz, akkor jelentkezz a számodra legszimpatikusabbakra az esemény napján, az Anna-réten felállított információs sátrunknál!

Megközelítéshez javasoljuk a 21A jelzésű autóbuszt, amelynek a végállomásáig (Normafa) utazva, majd onnan pár perces sétával érhető el a János-hegyi Anna-rét. Gépjárművel érkezve pedig a Normafa autóbusz mellett kialakított parkolótól szintén egy könnyed sétával juthatunk el a rétre.

“Szombaton a helyem a János-hegyen!”

Programjaink