Fitt leszel, ha itt leszel!

XII. FITT LESZEL, HA ITT LESZEL! 2020

2020. február 8-án került megrendezésre  XII. alkalommal játékos sorversenyünk, a ‘FITT LESZEL, HA ITT LESZEL!’.
A program célja, hogy az alsós évfolyamok és az óvódások megismerkedjenek olyan alapvető mozgásformákkal, mint a kúszás, mászás, futás, dobás és ugrás. Minden évben nagyjából 8 általános iskola és 12 óvoda több mint 400 diákja vesz részt rendezvényünkön, a MOM Sport csarnokában. Küldetésünk, hogy a kerület tanulói megszokott, természetes környezetükből kiragadva, versenykörülmények között, de mégis a szórakozást és a jó hangulatot szem előtt tartva fejlődhessenek.


A résztvevő csapatok minden tagjának és az őket felkészítő testnevelőknek is egyenpólót biztosítunk a versenyzéshez. Minden csapat különböző színekben pompázva nyújt felemelő látványt a nézőtéren helyet foglalók számára. Az óvódások futamainál pedig a játékba bevont szülők okoznak vidám perceket vendégeinknek, ahogy a kicsikre tervezett eszközökkel „ügyeskednek”. A nap végén a legjobbak oklevél és érem díjazásban részesülnek.

Az idei megmérettetésen 6 általános iskola és rekordszámú 13 óvoda vett részt!

Több mint 320 gyermek és az őket segítő 50 pedagógus/szülő állt rajthoz február 8-án. Bízunk abban, hogy játékos sorversenyünk a látványos feladatoknak és a színes ajándékoknak köszönhetően a jövőben is hasonlóan népszerű marad.

A Fitt leszel, ha itt leszel! 2020  általános iskolás versenyének végeredménye:

  1. ELTE Gyertyánffy István Gyakorló Általános Iskola
  2. Zugligeti Általános Iskola
  3. Pannonia Sacra Katolikus Általános Iskola
  4. Testnevelési Egyetem Gyakorló Általános Iskola
  5. Sashegyi Arany János Általános Iskola
  6. Tamási Áron Általános Iskola

A 2020-as versenyről készült képeket ITT tekintheti meg.