Ritmikus Gimnasztika

2021. januárjától – a gyökereket nem elhagyva – a Hegyvidéki Sportközpont Ritmikus Gimnasztika kötelékein belül folytatjuk munkánkat, ahol versenyzői, előkészítő és tanfolyami csoportokkal egyaránt foglalkozunk.

 

Rólunk:

2000-ben alapítottuk meg a XII. kerületi székhellyel működő Hegyvidék SE ritmikus gimnasztika szakosztályát.

Az elmúlt 20 évben, az egyesületben zajló munka gyümölcseként, rengeteg mozogni vágyó kislányból lett sikeres versenyző , korosztályos bajnok vagy válogatott versenyző. A Hegyvidék RG pedig az ország egyik legsikeresebb egyesületévé vált az évek során.
A további fejlődésünk érdekében 2021. januárjától – a gyökereket nem elhagyva – a Hegyvidéki Sportközpont Ritmikus Gimnasztika kötelékein belül folytatjuk munkánkat, ahol versenyzői, előkészítő és tanfolyami csoportokkal egyaránt foglalkozunk.
Edzéseinket és foglalkozásainkat a XI. kerületi Balance Torna Centerben, illetve a XI. kerületi Csiki-hegyek úti Általános Iskola tornatermében tartjuk.


Versenyzőink korosztályos és felnőtt hazai és nemzetközi egyéni és együttes kéziszer csapatversenyeken indulnak és érnek el komoly sikereket.
Egyesületünkben több helyszínen működtetünk tanfolyami csoportokat is, ahol szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Jelenleg tanfolyamaink csak online működnek!

Jelentkezés és további információk:

+3620 390 4839 ; +3630 557 5638

hegyvidekrg@gmail.com

Mochlár Emese – szakosztály vezető +3630 241 8352

Facebook