Május 8-ától újranyit uszodánk

Május 8-án elérkezik az az óra, amelyet mindannyian már hosszú hónapok óta várunk. A Városmajori Tanuszoda újra kinyitja kapuit! A nagyérdemű úszóközönsége előtt (augusztus 31-ig csak hétvégenként, SZO: 9:00-19:00 V: 8:00-19:00) erre újra lehetőség nyílik. Természetesen a látogatáshoz elengedhetetlen a védettségi igazolvány és az azon szereplő hatósági igazolvány megléte, amelyek ellenőrzésére a belépésnél kerül sor.

Május 17-étől a Hegyvidéki Úszóiskola tanfolyamai is folytatódnak.

Sajnos a közelmúltban a hegyvidéki lakosok már átélhették, hogy milyen is az élet kedvenc uszodájuk nélkül. Ám arra is jól emlékezhetnek , hogy a tavaly nyári visszatérés után is számos újdonsággal találkozhattak. A Hegyvidék Sport munkatársai a mostani kényszerszünet alatt sem tétlenkedtek, amelyet hűen tükröz a létesítmény higiéniai fejlesztése mellett, az uszodagépészet korszerűsítése és a sportcsarnok falainak kifestése is.

Újdonságban ezúttal sem lesz hiány, melynek leginkább szembetűnő eleme a recepción elhelyezett beléptető rendszer. Vendégeink biztonságérzetének maximalizálásának érdekében az újranyitástól kezdődően kizárólag a belépőjegyet / bérletet vásárlók kapnak engedélyt a közlekedő folyosók és természetesen a szolgáltatások használatára. A papír alapú bérletek értékesítése megszűnik, azokat új, digitális bérletek váltanak fel.  Ez az egyszerűbb nyilvántartás és követhetőség mellett a vendégek számára is számos előnnyel jár. Míg korábban az otthon felejtett bérletszelvény esetén a vendég nem tudta igénybe venni a tanuszoda szolgáltatásait, mostantól az első alkalommal megejtett regisztrációjával a rendszer automatikusan érzékeli hátralevő alkalmainak számát. A rendszeresen úszni járók számára fontos információ, hogy a 2020. november 11-e előtt váltott bérleteken fennmaradt alkalmak 2021. augusztus 31-ig használhatóak fel.

Új bérlettípus is bevezetésre került. Az eddigi tíz és húsz alkalmas bérletek mellett, mostantól öt alkalmas bérletek is a vendégek rendelkezésére állnak. A fent megjelölt időszak alatt kizárólag ezek az öt alkalmas bérletek vásárolhatóak, amelyek árából Hegyvidék Kártyával -10% kedvezmény érvényesíthető.

Továbbá egy új funkció is elérhetővé válik, mégpedig az online jegy- és bérletvásárlás. Így az úszni és kikapcsolódni vágyók már kényelmesen, saját otthonukból is megválthatják a számukra legideálisabb belépési módot. Ezzel időt spórolva és készpénzmentesen tudják látogatni a létesítményt, ráadásul a kinyomtatott vonalkódjaikkal a recepciónál esetlegesen kialakuló sorban állást is elkerülhetik.

Természetesen a visszatéréssel egyidejűleg továbbra is az egészségügyi előírásoknak megfelelő fokozott higiénia, kihelyezett kézfertőtlenítő automaták és a közösségi területek folyamatos takarítása fogadja a vendégeket, valamint a létesítmény látogatóinak is kötelező marad a fizikai aktivitást leszámítva a maszkhasználat.

Az újdonságokkal a Hegyvidék Sport munkatársai magasabb színvonalú kiszolgálással és még biztonságosabb környezettel várják a hosszú „kényszerpihenő” után visszatérő úszóközönséget. Az újranyitás hallatán ők remélhetőleg még nagyobb lelkesedéssel, és a higiéniai szabályokat betartva fognak kedvenc időtöltésüknek hódolni. Mindannyiunk nevében kijelenthető, hogy a Városmajori Tanuszoda ismételt megnyitása a kerület életében egy újabb szimbolikus lépés lehet szabadságunk és testi-szellemi jóllétünk visszanyerésében.

 

Comments are closed.