Új nyitvatartás

2020. szeptember 1-től új nyitvatartással várunk szeretettel minden úszni vágyót.
 
Az egészségügyi előírásoknak megfelelően a medenceterületet és a legforgalmasabb helyiségeket (aula, mosdók, öltözők) egész nap folyamatosan fertőtlenítjük.
?️ Vendégeink biztonságérzetének maximalizálásának és a hatékony védekezés érdekében uszodánkban napközben a gyerekeké a főszerep, míg este az úszóvendégeink élvezhetik szolgáltatásainkat. Számos óvintézkedésünk továbbra is érvényben marad, kérjük Önöket is, hogy önmaguk és embertársaik védelméért tartsák be az alábbi útmutatásokat:
  • Szájmaszk, vagy egyéb, a száj és orr eltakarására alkalmas kendő, sál használata az épület közös helyiségeiben (folyosó, előtér, recepció) kötelező!
  • A kihelyezett kézfertőtlenítő használata belépéskor kötelező!
  • Az öltözők és zuhanyzók területén kérjük, kerüljék a csoportosulást, figyeljenek a min. 1,5 méteres védőtávolság betartására, és a szükségesnél ne töltsenek több időt ezekben a helyiségekben!

 

  • Hétköznaponként este 19:30-ig KIZÁRÓLAG a Hegyvidéki Úszóiskola tanfolyamain, csoportos óráin résztvevők, az őket kísérő max. 1 fő szülő/hozzátartozó/egyéb felnőtt kísérő, a Sporközpont munkatársai, illetve a tornaterem bérlői tartózkodhatnak az épületben.
  • Tanfolyamaink és csoportos óráink ideje alatt a kísérők csak az előtérben tartózkodhatnak, és a kijelölt ülőhelyeken foglalhatnak csak helyet. Az uszoda előterében egyszerre maximum 25 főt tudunk fogadni. A maximum létszám elérése esetén a további érkező kísérők a bejáratnál várakozhatnak.
  • Hétvégente és hétköznap este 19:30-tól lehet az uszodát egyéni vendégeinknek látogatni. A Sportközpont recepciójánál egyszerre legfeljebb 5 vendég tartózkodhat. A maximum létszám elérése esetén további érkező vendégeink az előtérben/bejáratnál tudnak várakozni.
  • Szaunáinkat egyszerre maximum 4-4 vendég használhatja.
  • A közös helyiségeket, a gyakran érintett felületeket folyamatosan fertőtlenítjük. Rendszeres fertőtlenítésre kerülnek öltözőink és az ott található zárható szekrényeink is. Kérjük, hogy a takarító személyzet munkáját segítsék együttműködésükkel!
  • Házirendkiegészítésünk a hivatkozásra kattintva megtekinthető.

 

A biztonságos sportolás és kikapcsolódás érdekében kérjük vendégeinket a fentiek betartására! Minden kedves vendégünknek kellemes időtöltést kívánunk!

 

Hegyvidéki Sportközpont és Tanuszoda

 

Érvényes: 2020. 09. 01-től visszavonásig

Comments are closed.