Indul a jelentekés a 2020-as Mátyás Táborra

Kedves Szülők és Gyerekek!

Örömteli hírekkel szolgálhatunk, ugyanis 2020. június 11. 9:00-tól megnyílik a Mátyás Tábor online jelentkezési felülete.

A június 29-én kezdődő és 8 hétig tartó vidám és sportos tábor turnusaira idén, egy külön erre a célra kifejlesztett online regisztrációs űrlapon adhatják le részvételi szándékukat.

Idén a táborozók biztonsága és egészségügyi rendelkezések betartásának érdekében turnusonként 95 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. 

A járványügyi helyzet miatt a Közép-Budai Tankerületi Központ fenntartásához tartozó XII. kerületi intézménybe járó, illetve XII. kerületi állandó lakhellyel rendelkező tanulók jelentkezését részesítjük előnyben.

Külsős jelentkezőket a fennmaradó helyekre várunk. Külsős jelentkezés esetén a regisztrált gyermek automatikusan várólistára kerül, jelentkezését a kiválasztott turnus előtti héten a fennmaradó szabad helyek függvényében tudjuk visszaigazolni.

A fizetendő összeg kizárólag átutalással rendezhető, amelynek legkésőbb a kiválasztott turnust megelőző kedd 24:00-ig meg kell érkeznie.

A tábor bankszámlaszáma: 12001008-01395252-00500004

Bővebb információ és jelentkezés: http://hegyvideksport.hu/hegyvideki-matyas-tabor/

Comments are closed.