Újabb gyűjtőponttal bővült a Hegyvidéki Cipősdoboz Akció

A Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. által első ízben életre hozott Hegyvidéki Cipősdoboz Akcióhoz nagy örömünkre a Talent Studio is csatlakozott!

A Talent Studio 2016-ban alakult, fő tevékenysége a hazai szinkronszakma utánpótlásának a felkutatása, kinevelése, valamint a szakmában való elhelyezése. Korosztályonként 8-21 éves korig rendszeresen tartanak castingot gyerekek számára, hogy felmérjék beszédkészségüket, önbizalmukat, illetve hogy mennyire tudnak szépen, választékosan kommunikálni.

Először alapképzés programjukba nyerhetnek felvételt a fiatalok, ahol ismert és elismert szakemberek foglalkoznak a gyerekek megfelelő szakmai felkészítésével elméletben és gyakorlatban egyaránt. Programjuk Budapest legnagyobb és legjobban működő szinkronstúdióiban zajlik. A Studio munkaközvetítő részlege folyamatosan azon dolgozik, hogy minden diákjuk lehetőséget kapjon, így kamatoztatva tehetségét. Végzett diákjaik számos sorozatban, mozifilmben és rajzfilmben szinkronizáltak, illetve szinkronizálnak.

A Talent Studio céljai közé tartozik továbbá a fiatalok bevezetése a média különböző területeire, háttérmunkálataiba. Ebből kifolyólag elindították “Talent Media Coach” programjukat, melyet a hagyományos- és a közösségi média területei és háttérmunkálatai iránt érdeklődő, 14-23 év közötti fiatalok részére hoztak létre. A Studio szakmai csapatát Magyarország közkedvelt és elismert művészei, szakemberei erősítik. Szakmai tudásuk  és  hosszú évek alatt szerzett tapasztalataik a garancia foglalkozásaik minőségére.

A Talent Studio által összegyűjtött dobozok szintén a Sztehlo Gábor Gyermekotthon lakóihoz kerül, az ajándékozás szabályairól részletes információt az alábbi képen, valamint a http://hegyvideksport.hu/ciposdoboz/ oldalon talál.

Az új gyűjtőpont pont helyszíne: 1124 Budapest, Németvölgyi út 98.

Comments are closed.