Asztalitenisz a Hegyvidéken!

Asztalitenisz a Hegyvidéken

 

Újabb sportolási lehetőséggel bővül az Aktív Hegyvidék programsorozat. A 15 éve működő ingyenes szabadidős programokon való részvételhez nincs másra szükség csak kerületi lakcímkártyára és sportfelszerelésre.

Hogy miért éppen az asztalitenisz? A Hegyvidéki Önkormányzat és a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. által életre hívott program folyamatos fejlődésen és változáson megy keresztül. Mivel fontos számunkra a kerületi lakosok véleménye ezért a tavalyi év végén kérdőíves formában mértük fel az igényeket. A több, mint félezer kitöltőtől szép számban érkeztek észrevételek és javaslatok, többek között arra, hogy milyen új sportággal színesíthetnénk az eddigi kínálatot.

A válaszokból kiderült, hogy sokan szeretnék, ha lenne lehetőség asztaliteniszezésre, ezért a Hegyvidéki Sportközpont vállalta, hogy a Városmajor utcai tornatermükben otthont ad ennek a sportágnak.

Első alkalommal március 9-én, szombaton 10 órakor várjuk a ping – pongozni vágyókat. Az első hónapban heti két időpontot biztosítunk: hétfőnként 17.30-18.30-ig illetve szombatonként 9-10 óráig. Majd ezt követően e kettő közül népszerűbb időpontot hagyjuk az órarendben.

A helyszínen szakképzett edző segíti a kezdőket és a már haladó játékosokat, illetve új asztalitenisz ütők és asztalok állnak a sportolók rendelkezésére.

Comments are closed.