Indul a Hegyvidéki SportMix!

2017 tavaszán merült fel az ötlete egy olyan szabadidős sportdélután létrehozásának, amely kifejezetten diákoknak szól és illik az Aktív Hegyvidék programsorozatunk célkitűzései közé. A májustól júniusig tartó tesztidőszak után november 10-től élesben is kipróbálhatják a kerület kisiskolásai a Hegyvidéki SportMixet.

A program célja egy olyan, a magyar sportéletben gyakran felmerülő igény kielégítése, mely szerint az iskoláskorú gyermekeknek sokkal több lehetőséget kellene biztosítani a nem sportághoz kötött, szabadidős jelleggel végzett sporttevékenységhez. Szeretnénk a hegyvidéki – egyelőre csak – alsó tagozatos diákoknak megadni ezt a lehetőséget, és olyan sportdélutánokat létrehozni, ahol egy adott sportágra való fókuszálás és a teljesítménykényszer keserű terhe nélkül élvezhessék a mozgás örömét.

A foglalkozások során minél változatosabb – reményeink szerint pedig minél szórakoztatóbb is egyben – programokkal készülünk a gyermekeknek, melyek során elsődleges feladatuknak oktatóink a rendszeres testmozgás igényének kialakítását és a sport egyéb számos előnyének előtérbe helyezését tartják majd.

A foglalkozások minden kerületi diák számára ingyenesek. Várunk mindenkit sok szeretettel PÉNTEKEN 15:30-16:30-ig városmajor utcai telephelyünkön!

Comments are closed.