Mátyás Tábor

Idén is vár minden gyermeket a Hegyvidéki Gyermek- és Ifjúsági Tábor, ismertebb nevén a Mátyás Tábor!

A nyolcadik évadjára készülő nyári napközis tábor ismételten nyolc héten keresztül kínál színvonalas szórakoztató programokat vendégei számára. A gyermekek testi, lelki, szellemi képességeinek fejlesztése mellett, gyakorlatias példákon keresztül igyekszünk játszva tanítani őket, a világ iránti nyitottságukat kialakítani.

A társas feladatvégzés nem csak a jó hangulatot alapozza meg, hanem komoly barátságokat tud elindítani, amelyek a Tábor falain kívül is folytatódnak.

Cégünk nevéhez hűen nagy hangsúlyt fektetünk a sportjátékokra, új sportágak kipróbálására, amely a gyerekek motoros- és koordinációs képességeit jelentősen fejleszti.

Természetesen az élet nem csak a Tábor területén folyik, hanem számos külsős, kirándulós programot is beiktatunk a heti tervezetbe.
A tavalyi év “slágerei” a velencei tavi sétahajózás, vagy a Tatai vár, a Természettudományi Múzeum, a Magyar Olimpia és Sportmúzeum meglátogatása volt.

Azonban a teljes odaadással dolgozó szakképzett pedagógusaink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a Tábor épületeiben is kizárólag a jókedvé, a szórakozásé legyen a főszerep.

A tavalyi évben életre hívott projekt hét idén is folytatódik. 2020-ban a környezettudatosságé lesz a főszerep!

A fentieket elolvasva biztos lehet, hogy gyermeke(i) számtalan élménnyel gazdagodva tér(nek) haza!

Jelentkezés: hamarosan…