Előzd meg a Fogaskerekűt! 2018

Rendezvényünk 2001-től 2013-ig minden évben a kerület egyik legnagyobb sporteseményeként volt számon tartva. A sorozatban 13-szor lebonyolított futóverseny és családi sportnap fénykorában majd 2000 résztvevőt tudhatott magáénak. Az esemény elnevezése árulkodó. Célja, hogy a rajthoz állók a fogaskerekű villamossal egyidejűleg rajtolva előbb érjék el a Széchényi-hegy, Gyermekvasút végállomást, mint a villamos. Az elmúlt 13 alkalommal indítottunk futó, kerékpáros, túrázó és „kutyával futó” versenyszámokat is. Az Előzd meg a Fogaskerekűt a vasútpálya 2014-es felújítása miatt 4 év szünetet tartott, de 2017-ben a Hegyvidéki Sportközpont az önkormányzattal közösen egy megújult arculattal és új futamokkal (váltófutás és céges váltók) felélesztette a kerület egyik legnevesebb és legrégibb múlttal rendelkező sporteseményét.
Így idén, immár 15. alkalommal mérhetjük össze erőinket a Fogassal a már-már extrémnek számító útvonalon!

Szeptember 22-én várunk mindenkit szeretettel. Előzzük meg együtt újra a Fogaskerekűt!

Letölthető dokumentumok
Versenykiírás
Rajtszámviselési és chiphasználati szabályok

Eredmények:
Abszolút egyéni eredmények
Csapat eredmények
Kategóriánkénti eredmények

XII. kerületben működő közoktatási intézményben tanuló diákok számára, illetve Hegyvidék Kártyával rendelkezőknek az egyéni versenyszámokban a nevezés díjtalan.

Kedvezményes jegyek igénybevételének feltételei:

  • Diák/nyugdíjas jegy, ill. kedvezményes váltójegy váltása esetén legkésőbb a rajtszám átvételekor kérjük a diákigazolványt/személyi igazolványt felmutatni. Jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni.
  • Diákkedvezmény csak érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe.
  • Nyugdíjas kedvezményt az 1953. január 1-je előtt születettek vehetnek igénybe.
  • 14 év alatti kedvezményt (váltóban) a 2005. január 1-je után születettek vehetnek igénybe
  • Kedvezményes váltójegyet az a csapat válthat, melyben minimum a váltótagok fele (2 fős esetén 1 fő, 4 fős esetén 2 fő) 14 év alatti, vagy 65 év feletti.
  • A Hegyvidék kártyával rendelkezők kedvezményüket csak a kártyájuk felmutatásával vehetik igénybe.
  • Jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni.
  • Spuri Aranykártya birtokosok számára egyéni versenyszámokban 20% kedvezmény jár teljes árú (felnőtt) jegy vásárlása esetén.

Telephelyünk felújítás miatt augusztus 11-től augusztus 26-ig tart, így a nevezési díj befizetésére ezen időszak alatt nincs lehetőség.

GYIK:
Kérdésed van a fizetési módokkal kapcsolatban? Szeretnéd tudni, hogyan juthatsz el legkönnyebben a rajthoz? Az Általános tudnivalókban mindent megtalálsz! Amennyiben olyan kérdésed merül fel, amelyre itt nem kaptál választ, kérjük lépj velünk kapcsolatba: info@hegyvideksport.hu / +36 70 442 2135

 

Kérjük nevezésed előtt figyelmesen olvasd át letölthető dokumentumainkat, illetve az Általános tudnivalókat!