Előzd meg a Fogaskerekűt! 2020

2020-ban is Előzd meg a Fogaskerekűt!

A már XII. kerületi hagyománnyá vált sportrendezvényünk célja, hogy bátor indulóink előbb szakítsák át a célvonalat, mint a Fogaskerekű vasút. Első hallásra nem tűnik nehéznek, de valójában a 325 m-es szintemelkedésű, kb. 4,5 km-es hegymenet még a legedzettebbeket is próbára teszi.

Feszegesd határaid futás, vagy kerékpár kategóriában, avagy jelentkezz váltóban családoddal, kollégáddal, esetleg túrázzatok egy kellemeset a mesés Budai-hegységben.

Találkozzunk újra a célban!

 

Letölthető dokumentumok

Abszolút – eredménylista (2019)
18 év alatti és feletti eredménylista (2019)
2 fős – 4 fős váltó eredménylista (2019)


Versenykiírás

Rajtszámviselési és chiphasználati szabályok

XII. kerületben működő közoktatási intézményben tanuló diákok számára az egyéni versenyszámokban a nevezés díjtalan.

Kedvezményes jegyek igénybevételének feltételei:

  • Minden előnevezési díjból 30% kedvezményt biztosítunk 2020. március 22-ig!
  • Diák/nyugdíjas jegy, ill. kedvezményes váltójegy váltása esetén legkésőbb a rajtszám átvételekor kérjük a diákigazolványt/személyi igazolványt felmutatni. Jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni.
  • Diákkedvezményt csak érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal vehetik igénybe a közoktatási és felsőoktatási intézményekben tanuló diákok és hallgatók.
  • Nyugdíjas kedvezményt az 1955. január 1-je előtt születettek vehetnek igénybe.
  • Kedvezményes váltójegyet az a csapat válthat, melyben minimum a váltótagok fele (2 fős esetén 1 fő, 4 fős esetén 2 fő) diák, vagy 65 év feletti.
  • A Hegyvidék kártyával rendelkezők 50% kedvezményben részesülnek, melyet csak a kártyájuk felmutatásával vehetik igénybe.
  • Spuri Aranykártya birtokosok számára egyéni versenyszámokban 20% kedvezmény jár teljes árú (felnőtt) jegy vásárlása esetén.
  • Jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni.

GYIK:
Kérdésed van a fizetési módokkal kapcsolatban? Szeretnéd tudni, hogyan juthatsz el legkönnyebben a rajthoz? Az Általános tudnivalókban mindent megtalálsz! Amennyiben olyan kérdésed merül fel, amelyre itt nem kaptál választ, kérjük lépj velünk kapcsolatba: info@hegyvideksport.hu / +36 70 442 2135

Kérjük nevezésed előtt figyelmesen olvasd át letölthető dokumentumainkat, illetve az Általános tudnivalókat!